CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 6. juli 2009

4 Juli

4 Juli er der Nationaldagen til USA, så da kan man se et fyrverkeri som Macy's har, det holdes på Hudson River i år. Vi gledet oss til det!

Men først så skulle vi ta en sånn Hop on-off buss rundt i New York, først tok vi downtown, som inkluderte runde rundt Cenral Park og Harlem, som er forresten orådet vi bor i. Forklarte en del Harlem, siden det er New York's svar på Grønnland, bare African Americans som bor hær, føler oss litt liten når vi går i gatene! Alle hær i området er helt Michael Jackson, det tar helt av, uansett hvordan hjørne du går i ser du Michael Jackson ting som folk prøver å selge, enten CD, T-sjorter, plakater osv, de har minnestunder hele tiden, spiller musikken i gatene og alt! I byen også har de tatt litt over, det står "RIP Michael Jackson" mange steder!

Men tilbake til buss turen vår, tok litt bilder! So here we go..



Turen begynte i 42nd street!

Så kjørte vi forbi Dakota Building, dette er plassen John Lennon ble drept!


De har mange kule bygninger i denne byen!



Dette er The Fountain of Peace som står ved Cathedral of Saint John the Divine!


the guggenheim museum


Central Park!

Og etter dette var turen over, så hoppet vi over til uptown tour som var områdene, Soho, Little Italy, Chinatown, Tribeca, Financal District og noen fler.

Første man ser i Times Square er denne nydelige mannen, en stoooor plakat av Johnny Depp <3


Hard Rock Cafe, var innom dær en tur. :)


Empire state building!

Etter denne turen som vi tok til Financal District områdt, hoppet vi over til en buss som gikk til Brooklyn! Vi ville se litt utenfor New York sentrum også. Brooklyn var rolig i forhold, ingen biler som tuter på hverandre HELE tiden, ingen som springer over gaten på rødt lys, folk går rolig og tar livet med ro, HELT motsatt av New York!


Første jeg så på turen va en skolebuss :D


Brooklyn Bridge


Minnemerke for brannmenn som mistet livet 11 september

Det var en fin tur, turen tok nesten 2 timer rundt om i Brooklyn, vi hadde en guide som tok helt av, han snakket veldig høyt og kunne alt om Brooklyn sa han, han var visst født og oppvokst dær! Da kan jeg litt mer om denne delen av new york også ;) Etter dette dro vi tibake til hotellet dær vi slappet av litt før vi skulle ned til Hudson River og se fyrverkeri!


Hær sitter vi å venter, vi kom ned dit ca halv 8 og de begynte halv 10!

Himmelen var veldig fin når solen gikk ned :) vi var ikke helt nede ved elven, var ikke plass, det skulle skytes opp fyrverkelir fra 6 båter, og vi hadde 2 forran oss! :)


Dette var noe av det fineste jeg noengang har sett, helt sinnsykt fint, så fint fyrverkeri som dette skal man se lenge etter å se igjen (hvis man ikke feirer 4 Juli en gang til hær da) Det var ikke bare pang pang, det var "bilder" i luften, smilefjes og firkanter (som jeg filmet, se filmen lengre ned), mange kuler som svirret rundt. Masse av det mtte jeg bare gape til, skjønte ikke at det var mulig!


Det var bare å stå å nyte øyeblikket <3


Helt fantastisk!!!

Hær er en liten video som jeg filmet:



5 JULI


Dagen idag startet med at vi skulle ta Staten Island til Staten Island, og mens vi skulle finne frem fant vi World Trade Center istedet, vi skulle dit idag, men det var etter ferge turen. Men da tok vi bare å så oss rundt hær nå da!



Hær sto en gang World Trade Center!


Minnemerke!


Alt hva som skjedde 11 September 2001!

Det var ganske rart og stå dær, det var en eneste stor byggeplass, som det har vært siden 2001. Men hang masse bilder om hvordan det kommer til å se ut når de er ferdige å sånt, tror det blir bra!

Neste stoå var Staten Island Ferry, som skulle ta oss over til Staten Island og forbi frihetsgudinnen. :) båtturen er gratis, som er genialt!


New York skyline <3 <3 <3


meg og the statue of liberty


The Statue Of Liberty


Meg og New York :D


Meg på Staten Island med New York skyline!



Tilbake fra Staten Island!


Etter dette gikk turen til Little Italy og Chinatown!


Little Italy, man får virkelig følelsen av at man er i Italia!


Meg i Little Italy med noen morsomme solbriller :P


Christine i Little Chinatown

Etter vi hadde vært i Chinatown og Little Italy hvor vi spiste italiensk pizza, skulle vi videre til Central Park, men først måtte vi innom Grand Central!


Etter Chinatown tok vi turen til Grand Central, hovedtogstasjonen i New York!


Hær er jeg og Christine på Grand Central. Måtte jo dra dit når vi er i New York ;)


Så kom vi omsider til Central Park, siste stoppested for dagen! Denne parken er STOR, og vi så ikke så mye, vi kjøpte oss en is og satte oss ned en stund!


Meg i Cenral park.
Vi skal tilbake hit imorgen, da skal vi få se mer av parken!

har hatt enda en super dag, er så mye å se i denne byen :)

Vi har det kjempefint og koser oss veldig, i morgen blir det shopping :D

God Natt! (eller snart god morgen for dere dær hjemme) ;)

1 kommentarer:

Lene Mizterious sa...

morro :)

*misunnelig*