CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 17. juli 2009

Warner Brothers Studio

Det er varmt hær i Los Angeles, temraturen idag har vært på 34 grader, var det da vi så den vertfall!
Det er litt vind i luften som er akkurat perfekt! :)
Men det er ganske fint, skal absolutt ikke klage, vi må bare nyte det før vi må hjem til kalde Norge!

Vi bor som sagt på Hollywood Boulevard, på et hostel. OK hostel, vi har visst det fineste rommet, og det beste, vi er det eneste rommet med TV faktisk, det er et TV rom hær som de andre bruker!
Men tror det er TV hær for at eieren av hosteller bor visst hær av og til! Vi er heldige I guess :P

Vi bestemte oss for å dra til Warner Brothers Studio idag, spurte på turistinformasjon om hvordan vi kom oss dit, etter å ha brukt alt før lang tid på å finne det ut selv!

Fikk beskjed om å gå ned i gaten og ta buss nr. 222. Fant busstoppet, og busser kom, men ikke 222, kom en million busser før 222 kom. Sto dær sikkert en time å ventet!
Da vi endelig var på tur tok turen dit en god stund også, men snille buss dame som viste oss hvor vi skulle gå så det hjalp oss mye :)

Vo kom endelig frem og gikk først gjennom en sikkerhetskontroll, nesten samme som flyplassen har. De har masse sikkerhet i dette landet!
Kom oss inn og fikk kjøpt billetter, som kostet 45 dollar, mer enn nokk vertfall!

Først fikk vi se en 10 min lang film om historien til Warner Brothers, dær man fikk se klipp osv av mange av mine favorittserier vertfall! :D
Plasser var ganske tom, de flste har sommerferie så det er ikke så mye som blir spilt inn for tiden! De driver og lager masse set dær de skal filme inn nye serier og filmer, vi fikk se sett som ikke er vist for noen enda. Ganske kult!

Etter dette fikk vi møte vår guide som het Gary! han kjørte oss først til et museum dær det var samlet masse ting fra filmer og serier, som klær og forskjellig!
var klær dær dra filmen Charlie og sjokoladefabrikken og klær, invitasjoner og masse annet stuffs fra Gossip Girl!
Og det var også en hel etasje dedikert til Harry Potter, nye filmen er kommet så det er litt Harry Potter hysteri!

De var veldig strenge på at vi ikke fikk lov å ta bilder dær inne og utenfor når vi kjørte forbi stage plassen. Fikk se stage 24, dær Friends ble spilt inn i 10 år! :D

Etter dette tok han oss med til settet dær Two and a half men blir spilt inn, vi fikk lov å gå inn og se på settet mens vi satt dær publikum sitter! Det synes jeg var gøy vertfall, settet var så lite, stuen til Charlie var jo knøttliten, den som ser så stor ut på tv :P
Fikk heller ikke lov å ta bilder hær inne, desverre! Men det var gøy vertfall!
Fikk også se masse biler som er brukt i forskjellige filmer, som batmobilen og sånt, nå har ikke jeg så masse peiling på disse tingene men :P

Fikk se masse "sett" og plasser dær forskjellige filmer og serier har blitt spilt inn og skal bli spilt inn!
Ganske mange av filmene som jeg ikke har sett da, men han viste også oss plasser dær Friends har spilt inn scener og sånt!

Høydepunktet for meg var selfølgelig å se Central Perk!! Ingenting var bedre! :D
ALT var sånn som det var da siste epiosde av Friends ble spilt inn, meny tavlen har ikke blitt endret på eller noe <3
Det var kjempegøy!!

Fikk desverre ikke sett Stars Hallow, altså settet til Gilmore Girls! De drev å spilte inn ting dær så det var stengt idag! Nedtur! Men kommer sikkert tilbake en dag i fremtiden regner jeg med ;)

Hær kommer bilder fra Warner Brothers :D


Inngangen


Bil fra Harry Potter



Central Park :D









Bilen vi kjørte rundt i :D



Masse hus i en gate som brukes i filmer og serier. Ingenting er ekte da ;)
Ingen av husene hadde døråndtak eller noe, alt blir satt på når de skal filme en film inn, da setter de opp alt sånn at det passer til filmen/serien de skal lage!



Dette er stedet de filmet i Friends når de var i Central Perk. Akkurat hæ filmet de scenen når Rachel og Phoebe jogget, når Phoebe jogget som en galning :P


Vanntårnet!


Etter Warner Brothers ville vi fikke UCLA, vi ville se et college!
Først fant vi ikke ut hvodan vi kom oss dit, helt til vi så en buss som gikk til UCLA! Vi trodde vi kunne gå dit vi, men neida, turen dit med buss tok ca 45 minutter! Det var langt unna jo!
Vi var ikke inne men det var stort ute vertfall!
Vi ble også god venn me ett ekkron, så søøøt <3 det kom sinnykt nært oss noen øyeblikk!




Etter vi kom tilbake fra UCLA måtte jeg dra innom å se Johnny Depps fotavtrykk på Grauman's Chinese Theatre


Og etter å ha Googlet litt om Walk Of Fame hær om dagen så fant vi ut at det er 2 norsk damer som har stjerner dær, vet ikke hvem de er og begge døde på 60 tallet!
Men fant en av de idag!
Kirsten Flagstad!


Vi var også på kino idag, i en halvtime eller no, vi skulle se Year One med Jack Black. Men den filmen hadde ingen handling og sinnsyk dårlig humor og var bare rett og slett teit! Så vi gikk! Herregud for en film!

Nå er det snart senga, skal bli godt! Må opp å dusje i morgen før det blir masse folk dær, vi deler bad med resten av hostellet så ganske greit å komme seg opp litt tidlig! :)

Natta!

0 kommentarer: